بنیان در این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، دکتر رضا محمدی در تشریح این خبر اظهار کرد: با تسهیل صدور مجوزهای بهداشتی برای فعالیت واحدهای دانش بنیان، امسال یک واحد دانش بنیان تولید محصولات ضدعفونی کننده سطوح و ضدعفونی کننده سبزیجات خوارکی موفق به اخذ مجوزهای بهداشتی از معاونت غذا و دارو استان شد.
وی افزود: همچنین یک واحد دانش بنیان دیگر در تولید محصولات غذایی بر پایه غلات در استان چهارمحال و بختیاری در آستانه اخذ مجوزهای بهداشتی برای شروع تولید است.
دکتر محمدی خاطرنشان کرد: صدور مجوزهای بهداشتی برای این واحد های فعال در زمینه محصولات آرایشی و بهداشتی و مواد غذایی، رونق تولید و اشتغالزایی در استان را به دنبال دارد.
وی در تشریح مراحل اخذ مجوزهای بهداشتی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان پس از ثبت درخواست در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، بدون نوبت مورد بازدید ناظران اداره نظارت بر مواد غذایی قرار گرفته و پس از تایید استاندارهای مورد نیاز پروانه مسئول فنی واحد تولیدی، پروانه بهره برداری و پروانه بهداشتی ساخت صادر میشود.
وی یادآور شد: پس از شروع فعالیت واحد تولیدی بازدید یهای سرزده بر اساس نمره ارزشیابی PRPS انجام می شود.
دکتر محمدی افزود: با توجه به تسهیل امور مرتبط با واحد و کارخانجات دانش بنیان در بدو شروع فعالیت این واحدها، دارا بودن حداقل فضای فیزیکی اختصاص یافته از شرکت پارک علم و فناوری و انعقاد قرارداد با آزمایشگاه های همکار مورد تایید وزارت بهداشت به مدت یک تا دو سال تا فراهم شدن احداث آزمایشگاه در واحد مربوطه مورد موافقت قرار می گیرد.
46