تجهیزات تخصصی نجات بومی‌سازی می‌شوند
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، عباس رحمانی مدیرعامل شرکت آرش شاتین با اشاره به طراحی و ساخت تجهیزات تخصصی در حوزه نجات، تعلیق، نشت‌یابی و مخزن‌های انعطاف‌پذیر، افزود: شرکت دانش‌بنیان آرش شاتین در راستای بومی‌سازی محصولات روز دنیا برای نخستین بار در ایران با تکیه بر چندین اختراع، موفق به طراحی و تولید انبوه تجهیزات تخصصی نجات، تعلیق، فلوتیشن و مخازن انعطاف پذیر گردیده و همچنین دارای توانمندی ساخت محصولات انعطاف پذیر ضد آب و خوردگی با فبریک‌های چند لایه ترموپلاست، استاپرهای لوله های نفتی و بوم‌های بادی بادی جلوگیری از نشت نفت است.

این فعال فناور ادامه داد:  کاربرد محصولات یاد شده گسترده است و در زمینه‌های هوایی، دریایی کاربرد دارد و مشتریان طیف وسیعی از کاربران مرتبط با صنایع دریایی هستند.

رحمانی با بیان این‌که محصولات تولید شده نمونه مشابه داخلی ندارند، ادامه داد: برای ایجاد تمایز نسبت به محصولات خارجی سعی شده است با ساخت نمونه‌های تخصصی‌تر برای هر یک از طیف مشتریان و اضافه کردن قابلیت‌های بیش‌تر امکان رقابت با محصول خارجی از طریق نوآوری ایجاد شود.

وی با اشاره به جلوگیری از خروج ارز و کمک به حفظ سرمایه‌های کشور با تولید داخلی این دست محصولات عنوان کرد: واردات این محصولات بین یک تا 10 میلیون دلار در سال ارزبری در پی دارد که با حمایت از تولید داخلی و ارتقای حجم تولید، می‌توان مسیر خروج ارز و واردات نمونه‌های خارجی را با تولیدات کیفی داخلی مسدود کرد.

مدیرعامل شرکت آرش شاتین، نوآوری در عملکرد و اضافه شدن امکانات بیش‌تر نسبت به نمونه‌های مشابه را دو ویژگی محصول ساخت ایران دانست و افزود: ارتقای طراحی برای کاهش مشخصات ابعادی برای جانمایی در همه فضاهای شناورها و کاهش قیمت بخشی از نقاط مثبت پروژه‌های این شرکت به شمار می‌رود.

رحمانی با اشاره به ایجاد اشتغال برای پنج تا 10 نفر به صورت مستقیم و متناسب با حجم پروژه‌ها بر ظرفیت اشتغال‌زایی بیش‌تر در صورت حمایت از تولیدکنندگان دانش‌بنیان تاکید و خاطرنشان کرد: با وجود تأکیدات جدی برای حمایت از نمونه‌های داخلی، همچنان برخی از ارگان‌ها با دور زدن قوانین جاری نسبت به خرید خارجی اقدام می‌کنند که در صورت اقدام جدی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی، می‌توانیم شاهد نقش آفرینی هرچه بیش‌تر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور باشیم.

 


کارشناس خبرگزاری تحلیل ۰۲ شهریور ۱۴۰۲
اشتراک گذاری پست
برچسب‌ها
آرشیو
امکان دورکاری اپراتورهای تماس فراهم شد
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، سیروس محمودی کوشک‌قاضی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان ارتباطات پژوهان متین با اشاره به طراحی و تولید محصول دانش‌بنیان مرکز تماس عنوان کرد: کار طراحی این سامانه برای نخستین بار در استان فارس آغاز شد و تیم فناور این شرکت دانش‌بنیان به حل این نیاز کشور کمک کردند. از ابتدا طراحی این کار بر اساس سیستم‌های نسل جدید مخابرات که بیشتر حوزه نرم افزار را پوشش می‌دهد آغاز شد و تا حوزه سخت‌افزار ادامه یافت.