گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ـ فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس متولد ۱۳۳۸ تهران است و رتبه علمی استاد تمامی دارد، دکترایش را از پلی تکنیک مرکزی لندن دانشگاه وستمینستر گرفته است، هر چند که نتوانست از رسالهاش در این دانشگاه دفاع کند، چرا که دولت انگلیس وی را اخراج و بر روی برگه اخراج وی، درباره دلیل این اقدام نوشت: « به جرم دفاع از خمینی ـ (ره ) ـ شما برای کشور ما مضر شناخته شدهاید.» لذا با توجه به پرونده خوب دانشگاهیش در یونان دفاع و مدرکش را دریافت کرد.
ریاست دانشگاه تربیت مدرس از شهریور ۱۳۸۴ تا سوم خرداد ۱۳۸۹، ریاست مؤسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی کشور، ریاست مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن و چندین مورد دیگر را میتوان از سوابق دانشجو برشمرد اما آنچه در ذهن خبرنگاران حوزه آموزش عالی از وی بیشتر در ذهن مانده، ریاستش بر دانشگاه آزاد است.
دانشجو که برای دومین بار پس از ۱۱ سال از آبان ماه ۱۴۰۰ ریاست دانشگاه تربیت مدرس را برعهده گرفته است، در روز خبرنگار به خبرگزاری فارس آمد و با مسؤولان و خبرنگاران این خبرگزاری دیدار و گفتوگو کرد. وی در این گفتوگو از نگاه دولتها به دانشگاهها گله کرد و تاکید کرد که بین آنچه که دولتمردان میگویند و آنچه که در عمل انجام میدهند، تفاوت زیاد است.
وی تاکید کرد که دولتها دلواپس اختیارات دانشگاهها هستند و اعتماد لازم را به دانشگاهیان ندارند که اگر اعتماد کنند، حل مشکلات کشور امکان پذیر است.
در این گفتوگو دانشجو به حاشیههای گمرک کشور اشاره کرد و گفت: مواد خوراکی در گمرک آنقدر میماند که خراب میشود و میریزیم دور در حالی که کشور به آن نیاز دارد! این چه مشکلی است که نمیتوانیم آن را حل کنیم؟ حل این مشکل برای ما آدمهای علمی مثل آب خوردن است. آنچه که برای برخی سیاسیون خیلی گنده است، برای ما آدمهای علمی مثل آب خوردن است.
دانشجو همچنین تاکید کرد که این امکان وجود دارد طی یک سال، یک سال و نیم برابری دلار با ریال ۲۵ هزار تومان بشود. مسؤولان باید کار را به دانشگاه تربیت مدرسها بدهند تا بگوییم چطور حفظ ارزش پول ملی امکانپذیر است.