۴۲ درصد اقتصاد کردستان وابسته به حوزه صنعت، معدن و تجارت است
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در حال حاضر 42.5 درصد از اقتصاد استان وابسته به حوزه صنعت، معدن و تجارت است و سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها توانسته اشتغالزایی مناسبی را در استان ایجاد کند.

بختیار خلیقی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: با توجه به شعار سال «مهار تورم، رشد تولید» و تاکید هر ساله مقام معظم رهبری بر تولید، حمایت از واحدهای تولیدی دانش بنیان و توسعه این واحدها از اولویت‌های این سازمان است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: در حال حاضر 42.5 درصد از اقتصاد استان وابسته به حوزه صنعت، معدن و تجارت است و سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها توانسته اشتغالزایی مناسبی را در استان ایجاد کند.

وی به اشتغال ۲۳۵ هزار نفری در کردستان در حوزه های صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و افزود: میزان اشتغال زایی بخش صنعت در کردستان ۲۰ هزار و ۱۵۸ نفر، بخش معدن ۵ هزار و ۸۲ نفر و در حوزه تجارت نیز بیش از 209 هزار و 975 نفر است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه امسال در شعار سال عنوان رشد تولید اضافه شده، اظهار کرد: همین مسئله نشان از اهمیت تولید دارد و برنامه‌ریزی علمی و متناسب با شرایط موجود در بخش تولید ضروری است.

خلیقی با عنوان اینکه در حال حاضر ۳۸ واحد تولیدی دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری مستقر شده است، ادامه داد: امسال ۳ واحد به واحدهای صنعتی دانش بنیان استان اضافه شده است.

وی به طرح‌های پیشران در دست اجرای این اداره کل نیز اشاره کرد و یادآور شد: زنجیره فولاد بیجار و قروه، پتروشیمی بعثت بیجار، طلای سقز و فعالسازی معدن فرومنگنز قروه از طرح‌های پیشران استان است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: با اجرای این طرح‌ها که برای بهره‌برداری از آنها ۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده و زمینه ایجاد ۶ هزار و ۱۰۰ شغل فراهم می‌شود.

خلیقی گفت: بر اساس پایش واحدهای تولیدی و صنعتی استان از مجموع هزار و ۲۷ واحد صنعتی استان ۶۵ درصد یعنی ۶۶۹ واحد فعال است که ۱۹۹ مورد آن نیمه‌فعال و بقیه هم قابلیت احیا دارند.

وی اظهار کرد: خوشبختانه با برنامه‌ریزی های صورت گرفته در سال جاری ۲۶ واحد از واحدهای راکد به چرخه فعالیت بازگردانده شده است.


کارشناس خبرگزاری تحلیل ۲۴ مرداد ۱۴۰۲
اشتراک گذاری پست
برچسب‌ها
آرشیو
مردم چگونه می‌توانند در طرح‌های دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کنند؟
یک سازوکار دقیق وجود دارد که طی آن افراد عادی با هر میزان سرمایه، می‌توانند در پروژه‌ها و طرح‌های دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کنند و در انتهای پروژه سود دریافت کنند.