برنامه‌نویسی از طریق بازی آموزش داده می‌شودیک شرکت دانش‌بنیان با وارد شدن به دنیای بازی‌های هیجان‌انگیز، سعی در آموزش جذاب تر مفاهیم کد‌نویسی به کودکان دارد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، فاطمه کاکا، مدیر عامل شرکت مانا علم آریا با بیان مزایای آموزش برنامه نویسی به کودکان در فضای  مجازی، گفت: یکی از بهترین راه‌ها برای توسعه مهارت‌های فکری و خلاقیت کودکان، فضای مجازی است که از جمله مزایای آن، قابلیت دسترسی آسان به منابع آموزشی و ابزارهای برنامه‌نویسی مختلف و امکان همکاری و تعامل با دیگر کودکان است.

کاکا خاطرنشان کرد: «کیداکد»، یک سکوی آموزش برنامه نویسی از طریق بازی برای کودکان و نوجوانان است که با استفاده از شیوه‌های روز دنیا، بازی‌هایی را همراه با آموزش مفاهیم اولیه برنامه نویسی مانند حلقه، شرط، باینری و ... طراحی کرده است. در این روش باید مفاهیم پایه به آرامی آموزش داده شده و از زبانی ساده جهت دستیابی به بهترین درک از مفاهیم برنامه نویسی بهره گرفت.

وی ادامه داد: در آموزش برنامه نویسی به کودکان، باید اجازه داده شود تا کودک خلاقیت خود را در برنامه نویسی بروز دهد و ایده‌‌هایش را پیاده سازی کند. همچنین در این روش، کودکان علاوه بر اینکه اعتماد به نفس خواهند گرفت، به سمت و سوی کسب و کارهای خلاقانه و خودآموز ترغیب می‌شوند.

کاکا خاطر نشان کرد: کیداکد یک بستر جامع برای آموزش تفکر الگوریتمی از طریق بازی و چهار محیط توسعه برای طراحی سایت، بازی سایت و کدنویسی مفاهیم ریاضی است همچنین ما در کیداکد آموزش‌های زبان CSS,HTMI,JS  را در قسمت محیط های توسعه طراحی سایت داریم. همچنین کاربران در این پلتفرم تمام مهارت‌های جانبی برنامه نویسی مثل تایپ ۱۰ انگشتی، منطق رایانه‌ای و ... را هم آموزش می‌بینند و با بازی و قصه‌های مختلف، مفاهیم را با علاقه بیشتر دنبال می‌کنند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مانا علم آریا در پایان خاطرنشان کرد: کودکان پس از طی کردن تمام مراحل آموزشی با این سیستم به یک برنامه نویس تبدیل خواهد شدند که در محیط توسعه ریاضی بازی، یاد می‌گیرند مفاهیم پایه، مقدمات و ریاضیات را به راحتی به کد تبدیل کنند و بازی‌های جذاب برای درک ریاضیات بسازند.


کارشناس خبرگزاری تحلیل ۰۲ آبان ۱۴۰۲
اشتراک گذاری پست
برچسب‌ها
آرشیو
معاون اجرایی رییس جمهور:محدودیت واگذاری زمین به شرکت‌های دانش بنیان در قم نداریم